Na internetu postoje mnoge igre na sreću uz koje se možete zabaviti i provesti ugodno vrijeme, te uz malo sreće i nešto zaraditi. Jedna od najboljih takvih igara je online bingo.

Zahvaljući raširenosti interneta online bingo je danas dostupan u cijelom svijetu i podjednako je popularan među pripadnicima oba spola, kao i među svim dobnim uzrastima. Novčane nagrade koje je moguće osvojiti u svakoj igri, kao i mogućnost osvajanja bogatog jackpota svakako značajno pridonose popularnosti ove igre.

Igrati online bingo je vrlo jednostavno. Sve što trebate napraviti je registrirati se na bingo sajt, izabrati igru i bingo sobu koja vam se sviđa, te kupti bingo kartice (listiće). Bingo kartice mogu se kupiti za svaku igru, a loptice se izvlače nasumce. Kao u pravoj bingo hali izvučene se brojke glasno pročitaju od bingo voditelja. S obzirom da se brojevi izvlače nasumce, rezultat igre se ne može predvidjet ni kontrolirati. U online bingu svi igrači imaju jednaku priliku za pobjedu.
Ne postoji nikakvi trikovi ili tajne vezane za online bingo. Da bi imao najviše mogućnosti da pobjedi igrač može kupiti maksimalan broj listića, ali to mogu učiniti i ostali igrači. Druga mogućnost za pobjedu je da u bingo sobi ima tek nekolicina drugih igrača. Nedostatak je da su onda i nagrade manje.

Mnogi bingo sajtovi imaju bonuse dobrodošlice za nove igrače ili neki drugi oblik privlačenja novih korisnika. Također, mnogi od njih svakodnevno nude razne promocije u obliku besplatnih bingo kartica, popusta pri kupnji kartica, besplatnih igara i slično, ili pak organiziraju nagradne igre s vrijednim nagradama.

Velika prednost igranja online binga je da ga se može igrati iz udobnosti vlastitog doma i to svaki dan i u bilo koje doba dana. Štoviše, igrač ne mora uopće biti prisutan za računalom. Većina bingo sajtova nudi automatsku kupnju (auto buy) bingo listića, ili pak kupnju bingo listića za igru u određeno vrijeme (schedule buy).

Većina bingo sajtova ima sobe za chatanje (chat rooms) u kojima igrač za vrijeme igre može komunicirati sa drugim igračima i domaćinom chat sobe, koji je ujedno i predstavnik bingo kuće. Ovo je jedna od najvećih pogodnosti online binga koja ga čini privlačnijim od bilo kojeg drugog oblika igranja binga. Bingo chat omogućuje susretanje igrača iz cijelog svijeta, potiče stvaranje novih prijateljstava i pridonosi ugodnom okruženju u kojem se igra odvija.

Besplatni Bingo

free bingo smallOnline bingo moguće je igrati besplatno (free bingo) i za novac. Besplatni bingo može se igrati uglavnom na sponzorskim stranicama, koje na taj način nastoje privući nove bingo igrače. Nedostatak besplatnih bingo sajtova je taj da su novčane nagrade puno manje nego kod sajtova na kojima se igra za novac. Mnogi bingo sajtovi na kojima se igra za novac također nude mogućnost igranja besplatnog binga za nove igrače, gdje igrač nakon registracije dobije bonus u određenom iznosu bez potrebe da izvrši uplatu.

Mogućnost igranja besplatnog binga velika je pomoć za nove igrače koji tako imaju priliku da se upoznaju s igrom i steknu potrebno iskustvo prije nego se odluče da zaigraju za novac. Isto vrijedi i za sajtove koji novim igračima nude igranje besplatnog binga u obliku no depozit bonusa, što omogućuje igraču da dobro pouči bingo sajt prije nego se odluči uložiti novac. Uz malo sreće i na tim free bingo igrama može se ostvariti novčani dobitak.

Iskoristite promo ponude bingo kuća i svakodnevno igrajte besplatni bingo u kojem možete osvojite vrijedne nagrade. Gotove sve bingo kuće nude barem jedan sat dnevno besplatnog binga za svoje igrače u kojima podijele nagrade vrijedne i do nekoliko stotina eura.

Bogof Bingo

bogof_bingoBOGOF je skraćenica od izraza Buy One Get One Free što znači kupi jedan da dobiješ jedan besplatan i kod binga se odnosi na situaciju gdje kod kupnje bingo kartica na svaku kupljenu igrač dobija jednu besplatnu karticu. Ovo je jedna od najpopularnijih značajki online binga i gotovo da nema bingo kuće koja u svojoj ponudi nema neki oblik BOGOF promocije.

Obično se u određenim bingo sobama i u određeno vrijeme mogu kupovati bingo kartice po BOGOF načelu. Također, vrlo često u pojedinim sobama nude se BOGOF igre u određenim vremenskim razmacima, naprimjer svaka 5. igra ili slične. Neke pak bingo kuće, poput William Hill Binga, imaju stalne BOGOF sobe u kojima se kartice po BOGOF načelu nude cijelo vrijeme.

Važno je napomenuti da je vrijednost nagrade, kod igara sa mogućnošću kupnje kartica po BOGOF načelu jednaka kao i kada te mogućnosti ne bi bilo, što znači da u ovim slučajevima igrač može kupiti kartice u pola cijene i još uvijek dobiti očekivanu nagradu. Zbog ove je činjenice ova promocija izuzetno popularna među bingo igračima. Preporučujemo da prilikom izbora bingo igre obratiti pažnju na BOGOF promociju. Mogućnost igranja BOGOF binga obično je navedena na promocijskim stranicama bingo kuće.

Mrežni bingo – Bingo Linx

bingo_linxBingo Linx je jedna od najnovijih bingo novotarija zahvaljujući kojoj je moguće osvojiti bogate nagrade od nekoliko tisuća eura.
U svakoj Bingo Linx igri sretni dobitnici podijelit će garantirani jackpot koji može iznositi i 20.000£
Bingo Linx igre možete igrati svakodnevno u svim najboljim bingo kućama, obično i po nekoliko puta dnevno.

Savjeti za igranje online binga

Bingo je strahovito prihvaćena igra širom svijeta i svi bi željeli pobijediti, pa evo nekoliko savjeta koji će vas staviti u poziciju ispred drugih igrača.

  • Kao prvo najvažnije je da igrate bingo na online bingo sajtu koji je preporučen i pouzdan.
  • Uvijek treba imati na umu da je bingo samo igra i najvažnije je da se da se zabavite. Osvojiti veliku nagradu je ništa drugo do sreća.
  • Jedna od bitnih stvari je da uvijek kupite čim više listića, ali onoliko koliko ih možete kontrolirati, jer ako imate previše listića veća je šansa da vam nešto promakne.
  • Igrajte onda kada ima što manje igrača u sobi jer je tada mogućnost da osvojite nagradu veća.
  • Uvijek pročitajte sva pravila i uvjete igranja na određenom bingo sajtu prije nego uložite novce.
  • Odlučite se za one sajtove koji imaju chat room jer možete dobiti neke savjete od ostalih igrača, i družiti se sa ljudima iz cijelog svijeta.
  • Igrajte bingo za novac, jer za razliku od free binga možete doista osvojiti velike novčane nagrade.
  • Ako kontinuirano gubite prekinite igru na neko vrijeme, odmorite se, jer bingo je ipak samo igra i najvažnije od svega je da se zabavite.