Visa je danas najcjenjenijai najraširenija kreditna kartica u svijetu. Gotovo da nema internet kladionice ili online casina koji ne prima Visu, što ovu karticu čini neizostavnom stvarčicom u novčaniku svakog ljubitelja online klađenja.
Ako vam vaša banka ne želi izdati Visa karticu, ili vi sami ne želite klasičnu kreditnu karticu sada postoji rješenje i za vas. OTP banka u Hrvatskoj i Srbiji izdaje prepaid Visa karticu. U Hrvatskoj kartica se naziva VISA web prepaid, a u Srbiji VISA Virtuon.

VISA web prepaid kartica služi prvenstveno za sigurnu kupovinu putem interneta. Osim za internet kupovinu može se koristiti prilikom uplata novca na online kladionice, casina, poker soba i razne druge igre na sreću. Sve online kladionice koje primaju običnu Visa kreditnu ili debitnu karticu također primaju i Visa web prepaid karticu. Također navedenom karticom možete plaćati robe i usluge na svim prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu s istaknutom Visa oznakom kao i za podizanje gotovine na svim bankomatima i u svim bankama u zemlji i inozemstvu koje imaju istaknute VISA oznake.

Pogodnosti

Specifičnost prepaid modela VISA web prepaid karticu čini posebno prikladnom za sve situacije u kojima je rizik od zlouporabe, gubitka ili krađe kartice veći nego obično. Stoga je ova kartica osim za sigurniju kupovinu putem interneta odličan izbor primjerice za klađenje na internetu. Jednostavno uplatite si željeni iznos na karticu, kad potrošite taj iznos ponovno “napunite” svoju VISA web karticu.
S prepaid karticom imate potpunu kontrolu troškova. Onoliko novaca koliko imate na kartici toliko možete potrošiti. Ne možete se dovesti u situaciju da vas boli glava kada vam stigne račun za troškove kartice.

Kako postati korisnik

Ugovaranje korištenja VISA web prepaid kartice vrlo je jednostavno. Dovoljno je da otvorite tekući račun u OTP banci. Pritom nije bitno da li ste klijent neke druge banke, da li imate i kolika su vam redovna primanja i da li ste uopće zaposleni.
Želite li postati korisnik VISA web prepaid kartice, pročitajte Opće uvjete za izdavanje i korištenje VISA web prepaid kartice OTP banke d.d., popunite Zahtjev za izdavanje VISA web prepaid kartice i otiđite u vama najbližu poslovnicu OTP banke.