Supersport bonus za nove igrače

Vodeća hrvatska kladionica Supersport uvela je dugo očekivanu novost sa ciljem privlačenja novih korisnika. Ako još nemate otvoren internet račun na Supersport kladionici krajnje je vrijeme da ga otvorite. Naime, svi novi igrači koji otvore internet račun u Supersport kladionici mogu dobiti bonus u vrijednosti 100% prve uplate do 1.000 kn. Nažalost, igrači koji su se već ranije registrirali na Supersport stranici nemaju pravo sudjelovanja u ovoj odličnoj promociji.

Bonusi za nove korisnike odličan su način privlačenja novih igrača. Drago nam je da su to napokon uvidjeli i u domaćim kladionicama. Supersport se ovom ponudom pridružio PSK kladionici, koja također nudi bonus za nove internet igrače.

Kako do Supersport bonusa za nove igrače

Pravo na bonus novoregistrirani igrači ostvaruju prvom uplatom na internet račun, čime ujedno prihvaćaju uvjete promocije. Da bi dobili bonus novi igrači moraju prvu uplatu izvršiti o roku 168 sati nakon registracije, tj. 7 dana. Iznos Supersport bonusa jednak je iznosu vaše prve uplate, a moguće ga je dobiti već s uplatom od 10 kuna. Naravno u tom slučaju dobiti ćete svega 10 kuna bonusa, tako da vam toplo preporučujemo da za prvu uplatu izdvojite što više novaca.  Maksimalni iznos bonusa je 1.000 kn, koliko bi trebala iznositi i prva uplata ako želite ostvariti pravo na maksimalni bonus.

Supersport bonus isplaćuje se na račun igrača u 4 koraka. Nakon što odigrate listića u vrijednosti prve uplate dobiti ćete 25% garantiranog iznosa bonusa. Nakon što još jednom odigrate listića u vrijednosti prve uplate dobit ćete daljnjih 25% i tako dok ne dobijete cjelokupni iznos. Ukratko, da bi dobili pun iznos bonusa potrebno je iznos prve uplate uplatiti 4 puta na sportsku ponudu Supersport kladionice. Listići koji se računaju za ostvarivanje prava na bonus trebaju imati minimalni tečaj 1,50, a možete ih uplaćivati i na klađenje uživo. Uvjete promocije potrebno je ispuniti u roku 30 dana od aktivacije promocije tj, prve uplate.


Važno je napomenuti da se ostvareni bonus u cijelosti isplaćuje na račun igrača najkasnije sljedećeg radnog dana nakon ispunjavanja uvjeta za isplatu bonusa. Naročito je pogodno što se isplaćeni bonus može  koristiti za daljnju igru, tj. za ostvarivanje prava na ostatak bonusa. Naravno, po želji, možete ga i isplatiti.

Supersport je već dugi niz godina najpopularnija hrvatska kladionica, a za više informacija pročitajte našu recenziju Supersport kladionice. Ovim potezom Supersport će zacijelo privući još veći broj korisnika i učvrstiti svoju poziciju vodeće hrvatske internet kladionice.


Top Online kladionice

Online KladionicaBonusIgraj na svim uređajima! 
betathome.png200€ Bonus50% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi Bonus
betfair.jpg100€ Bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi BonusPotreban DNS za HR
unibet.png250€ Prijateljski BonusUključi prijatelje u Unibet zajednicu i uzmi Bonus do 250€
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi Bonus
betsafe.png25€ Bonus + 10€ Free Oklada100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi BonusPotreban DNS za HR
betzest.png100€ Bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi bonus
betadria.png100€ Bonus25% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi bonus
10bet.png50€ Bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi bonusBlokirana za HR, igrači iz BIH dobrodošli

Samo za nove korisnike 18+ godina. Primjenjuju se uvjeti i odredbe bonusa!