Novo na Bet at home kladionici – Cash out opcija

Bet at home kladionica odavno slovi za jednu od najpopularnijih online kladionica među domaćim igračima. Bogata ponuda sportskog klađenja sa vrlo širokom razradom, brojne promocije za nove i stare korisnike, te potpuna lokalizacija na hrvatski jezik među glavnim su adutima ove kladionice kod domaćih igrača. Odnedavna tu je još jedna pogodnost – Cash out opcija koja vam omogućava da  vašu okladu zaključite prije samog završetka utakmice.

Ova opcija, u zadnje vrijeme dostupna na sve većem broju online kladionica, naročito je pogodna kod klađenja uživo omogućujući vam da prateći zbivanja na utakmici zaključite okladu u za vas najpovoljnijem trenutku. Ako je prema situaciji na terenu izgledno da ćete izgubiti okladu cash out vam omogućuje da odustanete od oklade i smanjite gubitak. Ako pak želite izbjeći neizvjesnost zadnjih trenutaka utakmice u trenutku dok je vaša oklada još uvijek dobitna zaključenjem oklade prije završetka osigurati ćete sigurni profit bez obzira na krajnji rezultat.

Kako koristiti Cash out na Bet at home kladionici

Bet at home cash outCash out opcija dostupna je na svim pojedinačnim i kombinacijskim okladama sportskog klađenja, te na klađenju uživo. Na sistemskim okladama i multi okladama opciju nije moguće koristiti. Kod klađenja uživo na pojedinačne oklade cash out je dostupan do završetka utakmice, dok je kod oklada uplaćenih prije početka utakmice dostupan do početka sportskog događaja. Kod kombinacijskih oklada, ukoliko su svi ostali događaji sa kombinacijskog listića zaključeni kao dobitni, opcija je dostupna do početka zadnjeg događaja.

Da bi koristili cash out dovoljno je da nakon što uplatite okladu kliknete na tab Moje oklade koji se nalazi odmah do Kladiteljskog listića i ovdje ćete pod Svi ili Otvoreno naći dugme sa ponuđenim iznosom cash outa. Dovoljno je da kliknete na dugme i vaše je oklada isplaćena, te je možete naći pod tabom Dobitan.

bet at home 468x60

Kako se izračunava iznos Cash out isplate

Iznos cash out isplate ovisi o trenutnim tečajevima, te uključuje malu naknadu Bet at home kladionice. U slučaju kada želite odustati od oklade uplaćene prije početka utakmice ponuđeni iznos biti će nešto niži od iznosa uplaćene oklade. Kod zaključivanja kombinirane oklade iznos ovisi o trenutku kada zatražite cash out, tj. o broju već odigranih utakmica kao i broju preostalih događaja na listiću. U svakom slučaju, ako je neki događaj već završen i vaša je oklada dobitna, ponuđeni iznos će biti veći od iznosa uloga a ovisiti će o tečaju već završenih događaja.

Kod klađenja uživo tečajevi se za vrijeme trajanja utakmice kontinuirano usklađuju, te se tako i iznos cash outa stalno mijenja, prateći kretanje rezultata. Ako je u nekom trenutku vaša oklada dobitna ponuđeni iznos biti će nešto manji od iznosa koji bi dobili da dobijete okladu, a ako je gubitna ponudit će vam se iznos manji od iznosa uplate. Ako je pak zbog trenutnog rezultata vjerojatnost da oklada bude dobitna izuzetno mala ponuđeni iznos cash outa biti će manji od minimalnog iznosa isplate koji iznosi 0,01 euro, te opcija nije dostupna.

Ako još uvijek nemate otvoren račun u Bet at home kladionici ovo je još jedan razlog da razmislite o otvaranju istog. Uz odličan bonus za nove korisnike od 100€, svakodnevne nagrade i promocije, odličnu ponudu sportskog klađenja te jednostavno i pregledno sučelje cash out opcija je još jedna pogodnost koja klađenju na ovoj kladionici daje dodatnu vrijednost.

Top Online Kladionice

KladionicaBonusIgraj na svim uređajima! 
betathome.png200€ Bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi Bonus
betdaq.jpg10€ Free Bet100% povrat uloga
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi Bonus
betfair.jpg100€ Bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi BonusPotreban DNS
cashpoint.png100€ bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi Bonus
supersport.jpg1.000 kn Bonus100% Bonus za nove igrače
Desktop
Tablet
Mobile
Uzmi Bonus