Kako uplatiti na online kladionicu

Da bi se mogli kladiti online potrebno je da uplatite novce kladionici ili na online casino.  Za razliku od lokalnih kladionica gdje okladu uplaćujete gotovinom, kod internet kladionica novci vam stoje na kontu kladionice. Postoje mnogi načini na koji možete izvršiti uplatu, a većina kladionica prihvaća 10 do 20 opcija.Većina online kladionica ne naplaćuje nikakve naknade na uplate. Ipak, prije uplate dobro proučite stranice kladionice s uvjetima uplate i isplate.

Uplata na online kladionicu

Najjednostavniji način uplate na online kladionicu je svakako kreditna kartica. Kao kad odlazite u kupovinu, ispunite obrazac, upišete iznos i istog trena novci su na vašem računu i možete ih početi koristiti. Ako nemate klasičnu kreditnu karticu i zabrinuti ste za sigurnost online transakcija preporučamo vam Visa prepaid karticu.

Uplatu možete izvršiti i bankovnom doznakom. U tom slučaju morate čekati da kladionica zaprimi uplatu i pripiše sredstva na vaš račun, što zna potrajati i do nekoliko dana. Pri tome kod uplate na strane kladionice dolazi i do dodatnih troškova zbog valutnih razlika. Ako uplaćujete na domaće kladionice uplatu možete izvršiti i u poslovnicama. Odete u najbližu poslovnicu kladionice u vašem gradu i izvršite uplatu u gotovini. U pravilu, sredstva će istog trena biti uplaćena na vaš račun.

Jedan od najpopularnijih načina su takozvani elektronski novčanici ili e-wallets Skrill, Neteller, Ecopayz, Entropay i drugi. Danas većina online kladionica prima barem jedan e-wallet. Njihova je velika prednost to što pomoću njih možete uglavnom bez ikakvog troška i vrlo brzo prebacivati sredstva s jedne kladionice u drugu, a višak ili zaradu uvijek možete povući. Najrašireniji su Skrill i Neteller koje prima velika većina kladionica. Preporučujemo vam da za početak otvorite račun u barem jednom od njih.

Među drugim načinima plaćanja kojima možete vršiti uplatu na online kladionice su Paysafecard, Paypal kao i različiti drugi oblici internet plaćanja.

U pravilu svi su navedeni načini uplate sigurni i pouzdani. Uplate se u pravilu provode putem stranica sa sigurnosnim certifikatima i uz unošenje lozinki ili pin kodova. Novce koji ste na jedan od navedenih načina uplatili na vaš igrači račun u internet kladionici možete odmah početi upotrebljavati za uplaćivanje oklada. 

Isplata sa online kladionica

Ukoliko nemate nametnuti ograničenja raspolaganja sredstvima zbog korištenja bonusa vaše novce u svakom trenu možete povući. Isplate se u pravilu vrše istim sredstvima plaćanja na koje je izvršena uplata. Iznimke su sredstva na koja nije moguće izvršiti isplatu tipa Mastercard kartice ili Paysafecard. U tom slučaju isplate se vrše na bankovnu doznaku ili neko drugo sredstvo. Kao i kod uplata, kod većine kladionica isplate su besplatne.