10bet kladionica

10Bet kladionica osnovana je 2003. godine u Londonu, gdje se nalazi i sjedište tvrke za britansko tržište. Na međunarodnom tržištu posluju iz Malte te posjeduju dvojnu, britansku i maltešku licencu za organiziranje igara na sreću. Tijekom godina izrasli su u renomiranu i pouzdanu kladionicu, te danas usluge online klađenja pružaju korisnicima iz više od 90 zemalja na 7 svjetskih jezika. Radi se o kladionici orijentiranoj na šire europsko i svjetsko tržište čiji su glavni aduti vrlo dobra ponuda, kako po broju oklada tako i po vrijednosti tečajeva, učestali bonusi i druge promocije za postojeće korisnike, te visoki limiti čime se razlikuju od većine online kladionica.
U 10bet prate i tehnološke trendove te su zadnjim redizajnom svojih stranica učinili ih modernim i znatno jednostavnijim i pristupačnijim svojim korisnicima.

Osim sportskog klađenja, koja uključuje i klađenje uživo, 10bet u svojoj ponudi ima i klasični i Live Casino, te Games sekciju.

Bonus ponuda

Bonusi na 10Bet Kladionici
Sve informacije o bonusima na 10Bet potražite na forum stranicama Bonusmajstora sa dnevno ažuriranim informacijama o novim i postojećim promocijama!

10Bet veliku pažnju poklanja bonusima i promocijama za nove i postojeće korisnike. Bonus za nove korisnike iznosi 50% do 100€ i dostupan je uz bonus kod FD10Bet te je jedan od izdašnijih trenutno dostupnih na onilne kladionicama. Nažalost, ovaj bonus ne vrijedi za igrače iz Hrvatske, kao i za susjede iz Srbije i Crne Gore.

Ipak, za naše igrače vrijede brojne promotivne akcije koje 10Bet redovito priprema za postojeće korisnike. Ove promocije najčešće dolaze u obliku bonusa na ponovnu uplatu, povrata novca, besplatnih oklada i slično. Potražite ih na stranici Promotions 10Bet kladionice.

Ponuda sportskog klađenja

10Bet u svojoj kladišnoj ponudi nudi velik izbor sportova s pristojnim brojem kladišnih opcija. Isplata dobitka na nogomet i najpopularnije sportove iznosi 95-96 posto, što znači da su vrijednosti koeficijenata uglavnom prosječne ili malo iznad prosjeka.
Iako se 10Bet ne smatra hendikep specijalistom ponajbolje oklade nudi upravo na azijski hendikep i broj golova.
U ponudi su naravno i oklade uživo, čija je ponuda u zadnje vrijeme znatno poboljšana.

Uplata i isplata

10Bet nudi brojne opcije uplate i isplate kao što su kreditna kartica, Moneybookers, Neteller, Paysafecard i druge. Dostupna sredstva plaćanja ovise o državi prebivališta igrača. Sva su sredstva plaćanja besplatna, kao i isplate, pri čemu se prva isplata uvijek vrši na sredstvo kojim je izvršenja posljednja uplata.

Korisnička podrška

Korisnička podrška jedna je od boljih strana 10bet kladionice. Dostupna je 24 sata dnevno putem telefona i e-pošte. Tijekom dana postojećim i logiranim igračima dostupan je i Live chat na engleskom jeziku. Sve vaše upite promptno će riješiti stručno i ljubazno osoblje.