unibet kladionica

Unibet kladionica osnovana je 1997. godine sa sjedištem na Malti iako se iza kladionice krije švedski kapital. Dionice tvrtke su izlistane na Stockholmskoj burzi dionica, a kladionica posjeduju dozvole za online klađenje izdane na Malti i u Velikoj Britaniji. Unibet je primarno orijentiran na sjevernoeuropsko nordijsko tržište odakle dolazi najveći broj od gotovo 4 milijuna igrača. Više puta bila je proglašena za europsku internet kladionicu godine na dodjeli prestižnih eGaming nagrada.To je još jedna garancija da će budući novi igrači biti itekako zadovoljni.

Stranice kladionice lokalizirane su na dvadesetak svjetskih jezika, nažalost među njima nema niti jednog iz regije. Ipak, iako stranice više nisu lokalizirane na hrvatski jezik i dalje je moguće otvaranje računa u hrvatskim kunama. Unibet kladionica ima vrlo dobru korisničku podršku, a isplate su brze i pouzdane. 

Bonusi i promocije na Unibet kladionici

Novi korisnici Unibet kladionice, mogu isprobati klađenje na Unibetu potpuno besplatno. Uplatite prvu okladu i ako ju izgubite Unibet će vam vratiti ulog u obliku bonusa. I to do najviše 25€. Dobiveni bonus potrebno je uplatiti samo 3 puta na oklade s minimalnim tečajem 1,40, nakon čega slobodno raspolažete vašim sredstvima. Savršena ponuda za početnike i one koji ne vole komplicirane bonuse.

Osim bonus za nove korisnike na Unibetu se može naći i velik broj promocija za postojeće korisnike. Povrati novca u slučaju izgubljene kombo oklade, povremene free bet oklade, i nagradne igre čekaju vas na Unibet kladionici.

Sportsko klađenje na Unibet kladionici

Unibet nudi široku kladioničku ponudu s velikim brojem sportova primarno orijentiranu na europsko tržište, nogometna ponuda uključuje sva važnija europska i svjetska natjecanja. U ponudi se također nalaze oklade na društvene i zabavne događaje, a osim klađenja možete igrati i Supertoto i Supescore s garantiranim dobitkom od 1.000 eura.

Jedna od specijalnosti Unibeta je klađenje uživo uz mogućnost Live streaminga. Na Unibetu možete pratiti više od 40.000 sportskih događaja u prijenosu uživo. Sama ponuda klađenja uživo je uobičajeno široka u skladu s današnjim standardima. Naš zaključak, klađenje uživo na Unibet kladionici prava je poslastica za svakog ljubitelja sporta i online klađenja.

Uplata i isplata

Vaša sredstva na Unibet možete uplatiti gotovo svim uobičajenim sredstvima plaćanja. Ovo uključuje sve standardne kreditne kartice, ewallete poput Skrilla, Neteller i Paypala, te bankovne doznake i Paysafecard. Unibet može ograničiti dostupna sredstva plaćanja na vašem računu. Ako želite da vam omoguće pojedino sredstvo koje vam nije dostupno kontaktirajte korisničku podršku. Većina uplatnih opcija je besplatna ali na uplate kreditnim karticama Unibet naplaćuje proviziju od 2,5 posto.

Zahtjev za isplatu jednostavno je podnijeti kroz meni igračeva računa. Isplate se u pravilu vrše na sredstvo kojim je izvršena isplata, ako je to ikako moguće. Isplate su brze, najčešće u roku 24 sata.

Korisnička podrška

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno putem Live chata i emaila na engleskom jeziku. Naša islustva s Unibetovom korisničkom podrškom uglavnom su pozitivna. Na sve upite možete očekivati brz i jasan odgvor kvalificiranih službenika. Na stranicama postoji i Help sekcija s odgovorima na najčešća pitanja korisnika. Prije kontaktiranja korisničke službe svakako provjerite krije li se rješenje vašeg problema među člancima Help centra.